На Харківщині понад два роки не можуть встановити особу загиблої жінки, тіло якої знайшли біля автодороги Харків-Перещепине, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, у березні 2017 року поблизу дороги знайшли тіло молодої жінки. З’ясувалось, що вона була задушена, а потім тіло підпалили. Відтоді працівники правоохоронних органів намагались встановити особу загиблої або знайти її родичів, але зусилля були марними.

Тому правоохоронці вкотре звернулись до людей з проханням пригадати, чи не були у гостях у Красноградському районі молоді жінки, які після 7 березня 2017 року зникли з поля зору.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Загибла була вдягнена в теплу зимову куртку з міховими вставками на руках, теплі спортивні штани та сріблясті чоботи на високій платформі.

Нагадуємо, що на Харківщині також розшукують дівчину-підлітка, яка пішла з дитячого санаторію та більше її не бачили.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", двоє юних харків'ян пішли гуляти і пропали безвісти в ці дні.

Також портал "Знай.uа" писав, що вже 4 дні в Одеській області шукають зниклого хлопця з інвалідністю.