Дуже часто на вулицях українських міст можна побачити те, що нереально описати словами. Країна переповнена різними фріками, які то і діло попадат в об'єктиви камер, а незабаром стають зірками YouTube та інших платформ.

Українці
Українці

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ось і черговий герой з Харкова одночасно спантеличив і розсмішив українців дивними діями. Героя врятувало тільки те, що на камеру не попалоего особа,однак пустотливі ручки і ніжки українці розглянули з усіх сторін.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Дивне відео з'явилося в одному з популяних громад Харкова. На кадрых видно дах одного з магазинів. На даху лежить, судяпо усього, чоловік на спині з піднятими кінцівками, якими смикає в такт якійсь узыке, яку чує лише він.

"Чесно кажучи, ми і самі в замішанні. що тут відбувається. Площа захисників України" - йдеться у підписі до відео.

Чес говоря мы и сами в замешательстве, что тут происходит 🤔 📍 площадь Защитников Украины

Geplaatst door ХС • Харьков op Dinsdag 13 augustus 2019

Більшість українців відверто посміялася з ситуації, вигадуючи причини того, що сталося. Але, були і ті, хто задумався, що можливо людині погано або він випав з якогось вікна житлового будинку.

Ось, що пишуть в коментарях харків'яни:

"Схоже на вправа для капілярів. Воно швидше робиться, але може людина у віці", "Це той чоловік, який займався йогою, просто перейшов на інший рівень", "Ну, впав чоловік з даху... вдало впав", "Це черепаха, яка на панцир перекинулася", "Він засмутився, що лебедів з парку Шевченка прибирають", "Звичайний ранковий обряд екзорцизму", "Напевно, у нього з дружиною такі ігри: він прикидався котиком, якого жінка потім знайшла", "Це голуб, який в 7 ранку по підвіконню цокает своїми цокотушками", "Просто жука перевернули", "Серпневий жук", "Таргани вже не ті", "Вправа "тараканчик", дуже добре від целюліту допомагає", "Тихе щастя від надбавки до пенсии"

Нагадуємо, що в кінці липня у самому центрі столиці група невідомих нудистів пробігла Хрещатиком в одних краватках.

Як повідомляв "Знай.uа" столичні парковки залишаються в руках криміналітетів: Київрада не проголосувала за продаж на ProZorro.

Також Знай.uа" писав, що кияни оригінально розправилися з героєм паркування. Нові правила гри: в силу вступають зміни до закону про парковках.