Харківські правоохоронці вулиці Героїв Праці, що на Салтівці затримали жінку, яка була напівроздягнена та поводила себе неадекватно, повідомляє портал “Politeka”.

Жінка спочатку стрибала на даху крильця над під’їздом, стукала у вікно на сходах та гучно кричала. Потім вона зістрибнула і потрапила просто у руки правоохоронців.

Экшн на Салтовке в лучших традициях голливудских боевиков🎥 📍608 мрн

Geplaatst door ХС • Харьков op Dinsdag 13 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Жінка кричала, що хоче води. В цей час одна з місцевих мешканок пропонувала їй футболку, щоб вдягтись, оскільки поруч були діти.

Правоохоронці змогли затримати хуліганку та передали її до рук медиків швидкої допомоги, які також прибули на місце події.

Нагадуємо, що в кінці липня у самому центрі столиці група невідомих нудистів пробігла Хрещатиком в одних краватках.

Як повідомляв "Знай.uа" столичні парковки залишаються в руках криміналітетів: Київрада не проголосувала за продаж на ProZorro. Компанії існуючих орендарів майданчиків є фігурантами справ у Генпрокуратурі. Тим часом, поки міська влада здає міські парковки в оренду за копійки, повз бюджету проходять сотні мільйонів, яких ніхто не помічає.

Також Знай.uа" писав, що кияни оригінально розправилися з героєм паркування. Нові правила гри: в силу вступають зміни до закону про парковках.