Двоє юних харків’ян пішли гуляти та зникли без вісті цими днями, повідомляє портал “Город Х”.

Обидва раніше неодноразово віткали з дому та блукали вулицями.

Артур Петренко 16 років 8 серпня на автовокзалі просто розвернувся та пішов від своєї опікуна на очах в великої кількості людей. Був одягнений в чорну футболку, камуфляжні штани, сині кросівки та бейсболку.

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

А 16-річна Євгеня Хмельова перебувала в Харківському дитячому багатопрофільному санаторії, з якого пішла та більше її не бачили. Була вдягнена в оранжеву футболку та темні бриджі, на руках має шрами.

Усіх, хто знає, де можуть бути зниклі підлітки, або бачив когось з них, просять одразу повідомляти правоохоронні органи.

Нагадуємо, що у Дніпропетровській області шукають жінку, яка влаштувалась на роботу до ромів та зникла без вісті.

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв, що в передвиборних списках партії Володимира Гройсмана один з кандидатів може бути причетний до вбивства відомої активістки Катерини Гандзюк.

Також “Знай.uа” писав про те, що кілька днів тому в Харкові вийшов з дому і зник безвісти 33-річний місцевий житель, на правій руці якого була гіпсова пов’язка.