У Харкові біля станції метро “Київська” легковик заблокував рух трамваїв, повідомляє портал “StatusQuo”.

Як розповіли очевидці, автівка Chevrolet просто застрягла на рейках.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Інші деталі та обставини інциденту в даний момент залишаються невідомими.

Нагадуємо, що на минулому тижні в Харкові трамвай, в якого відмовили гальма, врізався в задню частину іншого трамвая, через що також був паралізований трамвайний рух.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Туреччини на південно-захід від відомого курортного міста Бодрум спалахнула масштабна пожежа.

Також "Знай.uа" інформував про те, що в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.