Незвичайне ДТП сталось сьогодні у Харківському районі Салтівка, повідомляє портал “NewsOne” з посиланням на соцмережі.

Як повідомляється, на лінії вздовж Салтівського шосе в трамвайного вагона сталась відмова гальм. В наслідок цього трамвай врізався в задню частину іншого трамвая, який рухався попереду. В ДТП постраждали четверо людей — три пасажири та машиніст трамваю, який був позаду. Усі вони із травмами різного ступеня важкості доправлені до лікарні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також через аварію був повністю паралізований рух трамваїв на цій дільниці.

Нагадуємо, що в кінці липня у Дніпрі переповнений трамвай загорівся просто на ходу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Туреччини на південно-захід від відомого курортного міста Бодрум спалахнула масштабна пожежа.

Також "Знай.uа" інформував про те, що в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.