Біля селища міського типу Золочів Харківської області вчора вранці електричка збила чолоіка, повідомляє портал “StatusQuo” з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Харківській області.

Як повідомляється, молодик просто сидів на рейках на станції Феськи та не реагував на сигнали, які подавав машиніст електропоїзда “Левада-Золочів”. Від отриманих травм хлопець помер на місці. Також в наслідок цього інциденту на 20 хвилин був зупинений рух потягів на цій ділянці.

поліція
поліція

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Наразі ведеться слідство за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що на минулому тижні мешканці одного з будинків Одеси знайшли тіло чоловіка, що вкоротив собі віку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень.