Погоня харківських правоохоронців за машиною-порушником завершилась потрійним ДТП, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на Патрульну поліцію Харкова.

Як повідомляється, Opеl Astra з донецькими номерами проігнорував вимогу поліцейських зупинитись, через що патрульні розпочали переслідування. Погоня завершилась зіткненням поліцейської машини з автівкою-порушником, яка, в свою чергу, вдарила Daewoo Lanos.

На пр. Науки копы устроили погоню за Opel Astra. И в итоге догнали ударом под зад 🚨

Geplaatst door ХС • Харьков op Zondag 11 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Видос подъехал с бухими повстанцами с молодых республик и копами. Снимал на комментатора видео.

Geplaatst door СолнцеЛикий Харьков op Zondag 11 augustus 2019

Обох поліцейських довелось доправити до лікарні. В одного з них діагностовано забої, в іншого — рвана рана на підборідді.

Наразі встановлюються усі обставини події.

Нагадуємо, що у п’ятницю в Харкові зіштовхнулись два трамваї, в одного з яких відмовили гальма.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Туреччини на південно-захід від відомого курортного міста Бодрум спалахнула масштабна пожежа.

Також "Знай.uа" інформував про те, що в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.