У Харкові бригада Швидкої допомоги мало не постраждала від рук нетверезого пацієнта, повідомляє портал “057.ua”.

Як повідомляється, медики отримали інформацію про те, що на вулиці лежить непритомний чоловік. Коли вони при’їхали на місце, то з’ясувалось, що чоловік був просто дуже п’яний.

Чоловік з ножем
Чоловік з ножем

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Під час транспортування пацієнт почав вести себе неадекватно, погрожувати медикам ножем та спробував втекти. Для того, щоб його заспокоїти, довелось викликати психіатричну бригаду.

Нагадуємо, що на минулому тижні на березі одного з сільських ставків Нововодолазького району Харківської області знайшли пакет з вибухівкою.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Києві чоловік сяде у в'язницю з-за обіду в одному з ресторанів. Хлопець прийшов поїсти в один із столичних закладів без грошей.

Також Знай.ua писав про те, що під Одесою в пункті пропуску «Слов’яносербка» прикордонники вилучили в чоловіка 65 літрів алкоголю.