Така знахідка могла коштувати будь-кому життя, і те що побачили жителі села Василівське Нововодолазького району їх просто вжахнуло.

Прямо на березі ставка в поліетиленовому пакеті лежало п’ять гранат РГД-5, 148 патронів калібру 5,45 мм і п’ять запалів до гранат.

В пакеті були виявлені гранати та патрони

Як повідомили правоохоронці, інформація про подію надійшла в поліцію 8 серпня близько 13:20.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції і слідчо-оперативної групи Нововодолазького відділення поліції, кінологічного центру та вибухотехнічного управління ГУНП у Харківській області відразу прибули на місце події і направили патрони на експертизу, а гранати знешкодили.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Така знахідка могла коштувати комусь життя

За даною подією було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами Кримінального кодексу України. Поки що всі деталі з‘ясовуються і йде слідство.

Нагадаємо, що цієї ночі небайдужа мешканка Львова допомогла правоохоронним органам спіймати злочинця.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Києві чоловік сяде у в'язницю з-за обіду в одному з ресторанів. Хлопець прийшов поїсти в один із столичних закладів без грошей.

Також Знай.ua писав про те, що під Одесою в пункті пропуску «Слов’яносербка» прикордонники вилучили в чоловіка 65 літрів алкоголю.