Правоохоронці Харківської області розшукують 16-річного хлопця, який втік з прийомної родини у селищі Мерефа, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомила мачуха зниклого юнака, раніше він також неодноразово втікав з дому, хоча між ними ніяких сварок не було. Під час таких втеч хлопець просто ходив вулицями.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Він був одягнений в камуфляжні штани, чорну футболку, сині кросівки та бейсболку.

Нагадуємо, що у Фастові Київської області розшукують іншого 15-річного підлітка, який 7 серпня пішов з дому та не повернувся.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі безвісти зниклого чоловіка знайшли в лікарні.

Також Знай.иа писав що харків'яни просять допомогти у розшуку небезпечного злочинця-рецидивіста. Чоловіка, який раніше вже неодноразово мав проблеми з законом, звинувачують у зґвалтуванні неповнолітньої.