У Харкові вчора ввечері сталась масштабна ДТП за участю легковика та мікроватобуса, повідомляє портал “Gazeta.ua” з посиланням на управління Національної поліції в Харківській області.

Як повідомляється, приблизно о 21:45 на вулиці Гвардійців Широнінців водій легковика ВАЗ-21103 перевищив швидкість та не впорався з керуванням. В результаті легковик врізався у мікроавтобус ЗАЗ І-VAN, що їхав попереду. В аварії постраждали горе-водій та четверо пасажирів автівки, які були доправлені до лікарні. Трьох з них одразу відпустили, а ще одного пасажира та водія залишили під наглядом лікарів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наразі відкрите кримінальне провадження. Слідчі встановлюють усі обставини події.

Нагадуємо, що вчора у Запоріжжі п’яний поліцейcький збив пенсіонерку та намагався перекласти всю провину на неї.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові водій "під мухою" розгромив своє авто.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові розпочато службове розслідування щодо наїзду патрульної машини на пішоходів.