На одній з вулиць харківського району Олексіївка вчора у вантажівки на ходу відірвалось колесо, повідомляє портал “StatusQuo” з посиланням на соцмережі.

Як повідомляється, через те, що фургон продовжив рух на трьох колесах, на ньому сталось загоряння. Однак водій та пасажири авто самотужки змогли його загасити а згодом вантажівку з місця пригоди забрав евакуатор.

Перед мостом на Алексеевке у раднули отлетело заднее колесо. Он проехал так несколько метров по асфальту и началось возгорание 🧯 Водитель и один из пассажиров потушили пламя огнетушителем. Третий побежал догонять колесо, которое укатилось на мост.

Geplaatst door ХС • Харьков op Woensdag 7 augustus 2019

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадуємо, що у вівторок в Первомайському районі Харківської області нетверезий велосипедист загинув під колесами вантажівки.

Також Знай.uа писав, що під Львовом два легковики зіткнулися лоб в лоб, медики рятують життя.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що смертельна ДТП перелякала українців, багато постраждалих.