Вчора ввечері у Перомайському районі Харківської області сталась ДТП, внаслідок якої загинула людина, повідомляє портал “Головне” з посиланням на Національну поліцію Харківської області.

Як повідомляється, вантажівка, яка їхала в бік Краснопавлівки, поблизу села Беляєвка збила 69-річного чоловіка, який їхав на велосипеді та намагався повернути праворуч. Від отриманих травм велосипедист помер на місці.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За попередніми даними, водій вантажівки був тверезий, на відміну від велосипедиста, який сів на свого “коня” напідпитку. Наразі встановлюються обставини та шукаються свідки цієї ДТП.

Нагадуємо, що вчора в середмісті Харкова п’яний байкер на повній швидкості влетів у легковик, що розвертався на перехресті.

Також Знай.uа писав, що під Львовом два легковики зіткнулися лоб в лоб, медики рятують життя.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що смертельна ДТП перелякала українців, багато постраждалих.