В середмісті Харкова сьогодні вночі мотоцикліст на великій швидкості врізався в автівку, повідомляє видання “Politeka”.

Як повідомляється, легковик розвертався на перехресті вулиць Петровського та Пушкінської, коли в нього на повній швидкості влетів мотоцикл. За словами очевидців байкер прямо летів а не їхав та навіть не збирався зупинятись. Не побачити автівку, що розвертається на перехресті, він також не міг — візор його шолому був без тонування, а освітлення на цій ділянці дуже гарне.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

З’ясувалось, що мотоцикліст був дуже п’яний — в його крові знайдено 1,38 промілле алкоголю. Із численними травмами ніг, тазу, руки та голови байкер був доправлений до лікарні. Так само шпиталізований був і водій легковика.

Нагадуємо, що днями на трасі “Київ-Харків” сталась масштабна аварія, яка забрала життя двох людей.

Також Знай.uа писав, що під Львовом два легковики зіткнулися лоб в лоб, медики рятують життя.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що смертельна ДТП перелякала українців, багато постраждалих