На минулому тижні аварія на трасі Київ-Харків поблизу Люботина забрала життя молодої родини Євгена та Анастасії Еткало, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється — вони їхали в Харків на попутній машині, яка на з’їзді з нової Симферопольської траси на великій швидкості влетіла під фуру, яка повертала у бік Києва.

Люботинські автолюбителі в усьому звинувачують організацію руху на цій ділянці траси, на якій з’їзд у бік Києва облаштований незадовільно, оскільки на великій вантажівці чи автобусі там дуже складно вчасно завершити поворот через дуже щільний рух.

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також місцеві автовласники вважають, що водія фури призначать винуватцем, хоч його вини тут нема — він починав рух, коли легковика ще не було видно, з огляду на його швидкість, і передбачити його появу не було можливо.

Крім того, повідомляється, що в рамках реконструкції цього з’їзду, яку обіцяють зробити, на ньому облаштують дворівневу розв’язку.

Нагадуємо, що нещодавно у Києві карета швидкої допомоги, що поверталась з виклику, врізалась в легковик.

Також Знай.uа писав, що під Львовом два легковики зіткнулися лоб в лоб, медики рятують життя.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що смертельна ДТП перелякала українців, багато постраждалих.