В одному з харківських трамваїв сталась бійка між дільничим інспектором та пенсіонером, повідомляє газета “Факти”.

Пенсіонер попросив поліцейського звільнити для його дружини місце, передбачене для інвалідів. Однак, правоохоронець відповів нецензурною лайкою та вдарив пенсіонера в обличчя. Коли в бійку втрутився водій, молодик вдарив пенсіонера головою і вискочив з вагона.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Проте, пасажирам вдалось затримати дебошира та передати його в руки патрульним. Наразі йому загрожує дисциплінарне стягнення та звільнення. Матеріали справи вже знаходяться в обласній прокуратурі.

Нагадуємо, що нещодавно отримали вирок суду дебошири, які в електричці пограбували пасажира та мало не розбили вікно.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі затримали командира батальйону Патрульної поліції Києва Антона Сидоренко, який влаштував п'яний дебош в одному з кафе.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Одесі тривають пляжні війни. Скандали навколо туристів і орендарів виходять на новий рівень.