В електричці, яка прямувала з Балаклії до Ізюму, двоє чоловіків влаштували п’яний дебош, повідомляє портал “057.ua”.

Спочатку вони почали чіплятись до іншого пасажира, питаючи, чи знає він “місцевих авторитетів”. А коли він відмовився з ними розмовляти, почали його бити та забрали мобільний телефон. Чоловік зміг сховатись в тамбурі, після чого один з хуліганів схопив порожню пляшку з-під шампанського і почав бити нею по вікні.

суд
суд

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Але потяг прибув на залізничну станцію, де неадекватних хуліганів одразу затримали правоохоронці. Один з дебоширів мав проблеми з законом та відбував покарання за попередньою судимістю. Йому суд присудив 5,5 років за гратами. Інший раніше до відповідальності не притягався та отримав чотири роки позбавлення волі з випробувальним терміном три роки.

Нагадуємо, що нещодавно ветеран АТО, який прибув до Харкова на лікування, опинився на лаві підсудних через спробу пограбування перехожого.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі затримали командира батальйону Патрульної поліції Києва Антона Сидоренко, який влаштував п'яний дебош в одному з кафе.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Одесі тривають пляжні війни. Скандали навколо туристів і орендарів виходять на новий рівень.