Військовослужбовець батальйону “Донбас-Україна”, який приїхав до Харкова, просто на вокзалі потрапив у неприємності, повідомляє портал “Голос”.

На Привокзальній площі боєць вирішив покурити та познайомився з місцевим мешканцем. Останній, як з’ясувалось, раніше мав проблеми з законом. До них невдовзі підійшов чоловік та попросив закурити.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З невідомих причин між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку та пограбування. В чоловіка, який попросив закурити, з кишень витягли мобільник, гроші на суму 2400 гривень, банківську картку та паспорт. Після цього нові знайомі продовжили свою бесіду у найближчій кав’ярні за чаркою.

Жовтневий районний суд Харкова присудив чоловіку, який мав проблеми з законом, чотири роки позбавлення волі. Військовослужбовець, в свою чергу, відбувся лише випробувальним терміном три роки.

Нагадуємо, що у Києві один із супермаркетів став епіцентром скандалу після того, як його охоронець вдерся до машини покупця і почав його лупцювати.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі затримали командира батальйону Патрульної поліції Києва Антона Сидоренко, який влаштував п'яний дебош в одному з кафе.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Одесі тривають пляжні війни. Скандали навколо туристів і орендарів виходять на новий рівень.