Сьогодні, 8 серпня, у Харківській області очікується хмарна та тепла погода без істотних опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

За прогнозом синоптиків температура повітря вдень становитиме 28-30 градусів тепла, а вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 14-16 градусів тепла. Вітер — південно-західний — 5-10 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні у західних, північних та частині центральних областей пройдуть дощі, можливо з грозами, а на іншій території України буде суха та тепла погода.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що сьогодні гривня продовжила зміцнюватись — її офіційний курс на 8 серпня становить 25,42 гривень за долар.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують пам’ять священномученика Єрмолая Нікомідійського.