Мешканці харківських гуртожитків зможуть отримати власний дах над головою, повідомляє медіа-група “Объектив” з посиланням на Постійну комісію у справах промисловості, економічного розвитку та власності Харківської міської ради.

Харківська міська рада має намір змінити статус гуртожитків та дозволити їхнім мешканцям приватизувати своє житло. Це рішення стосуватиметься гуртожитків по вулиці Роганській, 186, вулиці Маршала Батицького, 20, вулиці Богдана Хмельницького, 12, проспекту Гагаріна, 20 та провулку Білостоцькому, 18.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Рішення про зміну статусу гуртожитків буде розглянуто на найближчій сесії Харківської міської ради.

Нагадуємо, що в середині липня стало відомо, що в Харкові без даху над головою можуть залишитись переселенці з Донбасу.

Раніше портал “Знай.ua” писав про те, що віце-спікер Ірина Геращенко назвала кількість харків’ян, які загинули на Донбасі.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що в Україні пройде перепис населення з метою краще порахувати кількість переселенців з Донбасу.