В Україні вирішили провести перепис населення країни. Щоправда, наразі вона буде тестовою.

Планується, що її проведуть у грудні цього року. Усі результати будуть оголошені через місяць, повідомляють у Кабінеті міністрів України.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім загальної чисельності українців, перепис повинна показати кількість переселенців з-за ситуації з Кримом і бойовими діями на Донбасі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Проводити підрахунок жителів України будуть за допомогою програми, яку розробляють ІТ-фахівці. Спеціально для цього планують закупити понад 100 тисяч планшетів. Їх після проведення пробного перепису населення передадуть в українські школи.

А ось основний підрахунок чисельності населення країни відбудеться в грудні 2020 року. Після чого ще півроку зібрані дані оброблятимуться.

Нагадаємо, що у Харкові рекордно здорожчають продукти: на скільки "схуднуть" гаманці містян

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Харкiв масово "обезводнять": кому не пощастить у пекельну спеку

Також портал "Знай.ua" інформував, що на Харківщині накрили контрабандиста: "годував" ковбасою окупантів, скандальні подробиці