З’явились нові деталі загибелі школярки у селі Безлюдівка Харківської області, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, загибла дівчина була не місцевою, вона приїхала із Зміївського району і раніше неодноразово бувала у цьому ж приватному господарстві, де утримувались коні. В день своєї загибелі дівчина разом з подругами відвела трьох коней на водопій, потім вони повернулись до стаєнь та взяли ще трьох коней.

кінь
кінь

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Під час водопою кобилу щось налякала та вона побігла галопом. Дівчина спробувала самотужки втримати кобилу, оскільки боялась її загубити, та прив’язала мотузку для себе. Але це не допомогло — кобила потягла школярку за собою. Коли коня вдалось приборкати, дівчина вже була мертвою — вона отримала черепно-мозкову травму, несумісну з життям.

Нагадуємо, що в кінці липня в Одесі кінь втік з іподрому під час тренувань та вибіг на автотрасу. Для його приборкання довелось залучати правоохоронців.

Як повідомляв Знай.uа, молода сімейна пара приручила пуму і тепер щасливо живе з нею у своїй крихітній квартирі-студії. Росіянин Олександр Дмитрієв разом із дружиною вирішили завести домашнього улюбленця.

Також Знай.uа писав про те, що офісний пес з телефонною трубкою перетворився на новий мем.