Жахлива трагедія сталась у селі Безлюдівка Харківської області, де школярка вирішила напоїти водою чужого коня, повідомляє портал “Апостроф”.

Дівчинка прив’язала себе за поперек до тварини, що робити категорично заборонено. Кінь злякався незнайомої людини та понісся, потягнувши школярку за собою. Коли коня нарешті вдалось приборкати, дівчинка від отриманих травм померла на місці.

Коні - найбільш віддані істоти
Коні - найбільш віддані істоти

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також з’ясувалось, що коня школярка взяла без дозволу його господині.

Наразі відкрите кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України. Встановлюються усі обставини події.

Нагадуємо, що у Дніпрі місцевому мешканцю продали шаурму з “начинкою” з металоконструкції.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у Харкові затримали експедитора одного із супермаркетів, який намагався вкрасти упаковку цукерок.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що охорона одного з харківських супермаркетів викрила чоловіка, який довгий час крав з магазину ковбасу.