У Харківській міській раді вирішили розпочати боротьбу з закинутими автівками, що іржавіють у дворах, повідомляє портал “Lenta.ua”.

Як повідомляється, для цього будуть прийняті нові Правила благоустрою, в яких буде прописаний порядок прибирання таких автівок з дворів. Також у нових правилах визначено закинуту автівку, як таку, що не може рухатись самостійно та непридатна для подальшої експлуатації незалежно від того, чи можна встановити, кому вона належить.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також у нових Правилах благоустрою планують боротись з незаконним встановленням у дворах шлагбаумів та інших засобів регулювання руху.

Усі ці питання будуть розглянуті на пленарному засіданні Харківської міської ради 21 серпня.

Нагадуємо, що вчора у Києві нетверезий водій Bentley врізався у дерево на бульварі Дружби Народів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Красноградському районі Харківської області п'яний водій врізався у дерево.

Також портал "Знай.uа" писав, що літня жінка на велосипеді врізалась у патрульний автомобіль місцевої поліції.