У липні цього року харківська влада на чолі з мером Геннадієм Кернесом провела чимало тендерів, на більшості з яких відбувались розкрадання та інші махінації, повідомляє портал “MyKharkov.info”.

Серед найбільших подібних тендерів до рейтингу ввійшли реконструкція парку імені Горкого, де заявлена вартість робіт згодом зросла в півтора рази при тому, що парк давно вже несе збитки; дороговартісна реконструкція Фонтану біля Дзеркального струменя, одного із символів міста, підряд на який отримала фірма, що відзначилась встановленням паркових лавочок за завищеними цінами.

ПРИБУТОК ПАРКУ ГОРЬКОГО ЗА ПЕРШЕ ПІВРІЧЧЯ 2019 — 32 ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ. ЗА 5 РОКІВ БУЛО ВИТРАЧЕНО 220 МІЛЬЙОНІВ НА СПЛАТУ...

Geplaatst door Харківський антикорупційний центр op Donderdag 1 augustus 2019

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також до рейтингу ввійшли ремонт вулиці Коцарської, тендер на який отримала компанія, наближена до голови Департаменту будівництва та дорожнього господарства Харкова Володимира Чумакова; заміна труб на вулицях Білостоцькій та Дніпровській; та реконструкція кіноконцертного залу “Україна”, яку виконує комунальне підприємтсво “ХРСП”, голова якого знаходиться під слідством за розтрату бюджетних коштів, а також чимало сумнівних субпідрядників, які знаходяться під прицілом антикорупційних органів.

Нагадуємо, що нещодавно у Харкові розпочали демонтаж кіосків біля метро “Проспект Гагаріна”.

Раніше Знай.uа писав, що столицю охопило страшне нашестя: депутати Київради б'ють тривогу.

Також, Знай.uа повідомляв про тандем Кличко і Микитася: депутати "притиснули" мера за махінації з Шулявській розв'язкою.