Директор лісового господарства “Жовтневе” Харківської області вивіз свою родину з Харкова, повідомляє портал “Politeka”.

На такий крок лісничий пішов через ймовірну небезпеку, яка загрожує його родині у зв’язку з боротьбою Чагаровського проти мафії «чорних лісорубів», яка займається незаконними вирубками лісів у Харківській області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що після того, як Чагаровський доповів президенту Володимиру Зеленському про незаконні вирубки лісів, Державне агентство з лісових ресурсів ініціювало перевірку діяльності лісничого з метою дострокового звільнення його з посади директора лісгоспу “Жовтневий”.

Як повідомляв портал “Знай.uа", Зеленського вразила багатостраждальна траса Миколаїв-Кропивницький.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Остапчук потроллив Зеленського у стилі Пирожкова.