Державне агентство з лісових ресурсів має намір розірвати контракт з директором Жовтневого лісового господарства Харківської області Русланом Чагаровським, повідомляє газета “Факти”.

Під час візиту президента Володимира Зеленського до Харківщини, Чагаровський поскаржився йому на те, що в лісгоспах області відбувається незаконна вирубка дерев. Тоді Зеленський підтримав лісничого та наказав розібратись з діяльністю тих лісгоспів, а їх очільників викликав “на килим” для надання пояснень.

Однак, у Держлісагентстві повідомили про те, що у Жовтневому лісгоспі, який очолює Чагаровський, також відбувались нелегальні вирубки лісу: протягом 2017-2018 років були виявлені 130 випадків незаконної вирубки деревини, які завдали збитків на суму 9,58 мільйонів гривень.

Чагаровського звинувачують у порушенні пункту 10 контракту. Тим не менше, раніше його звільнити не було змоги — лісничий знаходився у відпустці по догляду за дитиною.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно у трьох районах Харківщини правоохоронці викрили незаконну вирубку деревини.

Як повідомляв портал “Знай.uа", Зеленського вразила багатостраждальна траса Миколаїв-Кропивницький.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Остапчук потроллив Зеленського у стилі Пирожкова.