Сьогодні, 6 серпня, у Харківській області очікується холодна хмарна погода без істотних опадів, інформує Гідрометцентр України.

За прогнозами синоптиків вдень температура повітря становитиме від 22 до 24 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 9-11 градусів вище нуля. Вітер — північно-західний — 5-10 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні синоптики прогнозують хмарну прохолодну погоду без опадів по усій території України, крім деяких західних областей, де очікуються дощі з грозами.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні офіційний курс гривні дещо знизився та становить 25,73 гривні за долар.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав, що сьогодні православні християни шанують пам’ять Бориса, князя ростовського та Гліба, князя муромського.