В реанімації Харківської обласної лікарні померла жінка, в якої від перевтоми стався інсульт, повідомляє портал “Politeka”.

20 січня Світлана Гречановська, яка була продавцем у магазині, повернулась додому після трьох тижнів роботи без вихідних та поскаржилась на зубний біль і записалась до стоматолога. Але згодом болі посилились.

Дев’ятирічна донька жінки Настя викликала швидку допомогу, працівники якої зафіксували в жінки гіпертонічний криз, діагностували інсульт та доправили у реанімаційне відділення Куп’янської районної лікарні.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

По дорозі до лікарні Світлана впала в кому та згодом її перевели в обласну лікарню, де видалили дві аневризми. Поступово жінка приходила до тями, одужувала, повернулась додому та стала їсти самостійно, але другого серпня вона померла.

Обидві доньки Світлани залишились з бабусею.

Нагадуємо, що в Одеській області раптово загинула маленька дитина, яка приїхала з батьками на відпочинок.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень.