Правоохоронці Харківщини масово перевіряють автівки, які прямують у бік Харкова з Києва, повідомляє портал “Город Х”.

Як розповіла пасажирка однієї з зупинених автівок, в них питали, чи везуть будь-яку зброю, на кого оформлено машину, чи не було прохань підвезти чи передати якість пакунки чи сумки.

Поліція
Поліція

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Як повідомили працівники поліції — наразі в Харківській області розшукують злочинців, які вночі підірвали в Харкові банкомат та втекли на автівці темного кольору. Однак в управлінні Національної поліції у Харківській області повідомили, що сьогодні вночі ніяких вибухів не реєстрували.

Нагадуємо, що в середині липня посеред ночі в Харкові та Люботині невідомі “ведмедники” підірвали два банкомати.

Як повідомляв "Знай.uа", похід до стоматолога обірвав життя юної українки: впала в кому прямо в кріслі. Як повідомляють в поліції, дівчині стало погано через алергічної реакції на медпрепарат.

Також "Знай.uа" писав, Дніпро накриває біда за бідою: дитина схопився за зброю, гра закінчилися потужним вибухом.