У Харкові та Люботині сьогодні вночі вибухнули два банкомати, повідомляє портал АТН з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції у Харківській області.

Вибухи банкоматів стались з інтервалом майже в одну годину - перший банкомат вибухнув о 3:40 ночі, другий - о 4:20 ранку. Як повідомляється, “ведмедники” заклали вибухівку до сейфових відсіків банкоматів. Сума зниклих грошей не повідомляється.

Наразі з’ясовуються обставини обох подій. Також вирішується питання щодо статті Кримінального Кодексу, за якою каліфікувати цї злочини.

Нагадуємо, що на минулому тижні “ведмедники” підірвали банкомат у Дніпрі та забрали касети з грошима.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", похід до стоматолога обірвав життя юної українки: впала в кому прямо в кріслі. Як повідомляють в поліції, дівчині стало погано через алергічної реакції на медпрепарат.

Також "Знай.uа" писав, Дніпро накриває біда за бідою: дитина схопився за зброю, гра закінчилися потужним вибухом.