На одній з харківських вулиць помітили жінку в білому, яка йшла просто посеред проїжджої частини, повідомляє портал “Апостроф” з посиланням на соціальні мережі.

Будьте осторожны ночью за рулем, всякое может случится. Например, баба в ночнушке посреди проезжей части 🥴 Что за дичь постоянно творится на дорогах?

Geplaatst door ХС • Харьков op Zondag 4 augustus 2019

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляється, дехто з автомобілістів, які проїжджали тією вулицею, навіть здалеку прийняли жінку за привида та злякались. В соціальних мережах припускають, що жінка, ймовірно, страждає на якийсь розлад та потребує допомоги.

Нагадуємо, що вчора в Люботині під Харковом сталось масштабне ДТП, яке забрало життя трьох людей — легковик зіштовхнувся з вантажівкою.

Як повідомляв портал Знай.ua , смерть зіркового діджея в центрі Києва, моторошне відео ДТП.

Також портал Знай.ua писав, що трасу Київ-Чоп вразило жахливе ДТП, двоє загиблих.