Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


У Харкові чоловік убив друга свого пасинка, вистріливши з пістолета в око.

Про це повідомляє інформаційний портал "057.ua".

Харківська прокуратура направила до Червонозаводського районного суду обвинувальний акт стосовно 45-річного харків'янина, якого підозрюють у навмисному вбивстві.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Правоохоронці з'ясували, що у квітні 2019 року близько 21:00 пасинок обвинуваченого повернувся додому разом зі своїм 26-річним другом. Вони випили, і мало що тямили.

Батьки почали укладати п'яного сина спати, але його товариш ніяк не міг заспокоїтися. Він вимагав, щоб його друг негайно вийшов на вулицю.Але замість товариша в під'їзд вийшов його вітчим, який теж був п'яний.

Чоловік щоб розібратися з дебоширом взяв з собою пістолет, між ними виник серйозний спір. Тоді вітчим дістав пістолет і вистрілив хлопцю у око. Він втратив свідомість, незабаром він помер у лікарні.

Зараз на вимогу прокуратури чоловік знаходиться під вартою. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Одесі неадекват відкрив стрілянину посеред вулиці.

Як раніше повідомляв Знай.ua , херсонський послідовник Зайцевої на повній швидкості протаранив зупинку

Також Знай.ua писав про те, що на території дитсадка Харківщини знайшли тіла батька і дочки.