До відділення реанімації Харківської клінічної дитячої лікарні №1 потрапила дитина із отруєнням нітратами, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на Головне управління Держспоживслужби.

Як повідомляється, було встановлено, що малюк, який проживає з батьками у Валківському районі, знаходиться на штучному годуванні. Його отруєння, найімовірніше, пов’язане з тим, що у воді, яку вживали для готування дитячого харчування, концентрація нітратів перевищувала допустиму норму.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Воду родина брала з колодязя, обладнаного на їхньому подвір’ї, у якому ще у травні 2018 року була виявлена підвищена концентрація нітратів. Батьків дитини попередили про небезпеку подальшого використання води з цього колодязя.

Нагадуємо, що нещодавно екологи повідомляли про те, що у воді Чорного моря виявлено перевищення концентрації хімічних сполук, які є небезпечними як для мешканців моря, так і для людей.

Як повідомляв Знай.uа, мільйонам українців категорично заборонять сідати за кермо: що чекає на водіїв.

Знай.uа писав, війська Путіна нахабно перекрили п'ять районів Чорного моря: в чому причина.