У Харкові горе-коханець влаштував криваву різню через ревнощі.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За даними поліції, 30 липня до правоохоронців від медиків швидкої надійшло повідомлення про госпіталізацію 44-річного чоловіка із проникаючими ножовими пораненнями з домоволодіння по вулиці Михайла Петренка.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Повідомляється, що 36-річний чоловік пиячив разом із іншими чоловіками і жінкою. В процесі "святкування" у нього прокинулися ревнощі. Тоді він наніс кухонним ножем поранення одному із гостей в область грудної клітини, передпліччя і плеча.

Усвідомивши свій вчинок, правопорушник викликав медиків.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. На даний час йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Нагадаємо, що харків'янин звалився з висотки, всьому виною кондиціонер: подробиці трагедії

Як повідомляв "Знай.uа", молода сімейна пара приручила пуму і тепер щасливо живе з нею у своїй крихітній квартирі-студії.

Також "Знай.uа" писав про те, що одеські правоохоронці допомогли приборкати та повернути господарю коня, який втік під час тренувань та вибіг на автомагістраль.