Вчора вранці на вулиці Римарській у Харкові з четвертого поверху будинку впав чоловік, повідомляє портал “Кримінальна Україна”.

Як повідомляється, потерпілий був робітником, який встановлював зовнішній блок кондиціонеру. Чоловік впав на припарковану під вікном автівку та був доправлений до лікарні з чисельними тілесними ушкодженнями та переломами.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Нагадуємо, що на вихідних у середмісті Харкова сталась ДТП за участю поліцейської автівки, яка на пішохідному переході збила двох людей, в тому числі — дитину.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв “Знай.uа”, молода сімейна пара приручила пуму і тепер щасливо живе з нею у своїй крихітній квартирі-студії. Росіянин Олександр Дмитрієв разом із дружиною вирішили завести домашнього улюбленця.

Також “Знай.uа” писав про те, що одеські правоохоронці допомогли приборкати та повернути господарю коня, який втік під час тренувань та вибіг на автомагістраль.