Вчора ввечері на перехресті харківських проспектів Григоренка та Героїв Сталінграду поліцейська автівка збила двох пішоходів, повідомляє прес-служба Патрульної поліції Харківської області.

Згідно із попередньою інформацією, патрульний автомобіль Toyota Prius повертав з проспекту Героів Сталінграда на проспект Григоренка. Під час повороту на пішохідному переході автівка збила жінку 59 років, поруч з якою йшов трирічний хлопчик.

Важливо 26 липня близько 20:35 на перехресті проспектів Петра Григоренка - Героїв Сталінграду сталася ДТП за участі...

Geplaatst door Патрульна поліція Харківської області op Vrijdag 26 juli 2019

Жінка і дитина в наслідок аварії були доправлені до лікарні із легкими тілесними ушкодженнями. На місці ДТП наразі працюють фахівці слідчо-оперативної групи. Також туди прибуло керівництво обласного управління патрульної поліції.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наразі проводиться службове розслідування.

Нагадуємо, що вчора одеські правоохоронці допомогли приборкати та повернути господарю коня, який втік під час тренувань та вибіг на автомагістраль.

Як повідомляв Знай.uа, молода сімейна пара приручила пуму і тепер щасливо живе з нею у своїй крихітній квартирі-студії. Росіянин Олександр Дмитрієв разом із дружиною вирішили завести домашнього улюбленця.

Також Знай.uа писав про те, що офісний пес з телефонною трубкою перетворився на новий мем.