На вулиці Шишківській у Харкові чоловік загинув під час роботи з болгаркою, якою він виконував ремонтні роботи, повідомляє портал “Главное” з посиланням на Головне управління Національнох поліції у Харківській області.

Як повідомляється, чоловік, якому було 64 роки, не дотримався правил техніки безпеки під час роботи з болгаркою, внаслідок чого від інструменту відлетів диск, який вдарив його в голову. Від отриманої травми чоловік помер на місці.

Нагадуємо, що раніше в одній з лікарень Харкова помер велокур’єр GLOVO, який через власну необережність потрапив під колеса автівки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.

Популярні новини зараз
Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що на вихідних сталась аварія за участю автівки відомої волонтерки Євгенії Сєрої, в яку врізалась інша машина з нетверезим водієм за кермом.