У Харкові в ДТП загинув велокур’єр мережі Glovo, повідомляє видання “Politeka” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, велосипедист, який збирався переїхати вулицю, не пішов на пішохідний перехід, який був поруч. Натомість він вирішив, що встигне проскочити між машинами на перехресті. Натомість потрапив під колеса автівки Renault.

Сегодня около 10:00 на перекрестке пр. Науки / ул. Культуры Renault подбил доставщика Glovo на велосипеде 🚧 Парня с травмами увезли в неотложку.

Geplaatst door ХС • Харьков op Donderdag 25 juli 2019

Попри усі зусилля медиків постраждалий за декілька днів помер у лікарні, не прийшовши до тями.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадуємо, що правоохоронці Харківської області розшукують чоловіка, який у Змієві за кермом машини збив інваліда та втік з місця ДТП.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що на вихідних сталась аварія за участю автівки відомої волонтерки Євгенії Сєрої, в яку врізалась інша машина з нетверезим водієм за кермом.