У Харкові хлопець привів додому коханку, а та виявилась злодюжкою — вкрала одяг суперниці, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, у відсутність своєї постійної супутниці життя чоловік вирішив розважитись та привів до квартири коханку. А коли він на деякий час вийшов з кімнати, дівчина залізла до шафи з жіночим одягом та забрала блузку, сарафан, кофтину, жакет, три спідниці, два топи, пальто, джинси, штани, туфлі та декілька золотих прикрас.

А коли у справу втрутилась поліція — постраждалі уклали із злодюжкою договір про примирення та відмовились від претензій. Жовтневий районний суд Харкова присудив дівчині штраф у розмірі 850 гривень та компенсацію судових витрат.

Нагадуємо, що нещодавно правоохоронці Харкова знешкодили угрупування квартирних крадіїв, яке встигло накрасти на загальну суму майже півмільйона гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал “Знай.uа” розповідав про те, що один із затриманих розповів, що вони до мінувань не причетні.

Також “Знай.uа” розповідав про те, що в Чугуєві затримали злодюжку, який пограбував квартиру сусідки, прикриваючись благородними мотивами.