Співробітники правоохоронних органів Харкова знешкодили угрупування квартирних злодіїв, повідомляє портал “Харківський вимір”.

Як з’ясувалось, двоє злодіїв влазили в оселі харків’ян через вікна, та забирали усе, що мало бодай яку-небудь цінність — побутову техніку, ювелірні прикраси, гроші і так далі. Загальна сума збитків, які злочинці нанесли мешканцям Харкова, за підрахунками експертів складає 468 тисяч гривень.

У ході слідства з’ясувалось, що один із затриманих крадіїв має відношення до трьох крадіжок, а його спільник — до однієї. Наразі відкрите кримінальне провадження за частинами 3 та 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що раніше правоохоронці Дніпра знешкодили угрупування з п’ятьох громадян Грузії, яке здійснювало квартирні крадіжки у різних районах міста.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал “Знай.uа” розповідав про те, що один із затриманих розповів, що вони до мінувань не причетні.

Також “Знай.uа” розповідав про те, що в Чугуєві затримали злодюжку, який пограбував квартиру сусідки, прикриваючись благородними мотивами.