У Харкові правоохоронці затримали місцевого мешканця, якого звинувачують у пограбуванні автівки у Мерефі, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, чоловік просто йшов вулицею, коли раптом захотів “підзаробити” та для цього вирішив пограбувати першу-ліпшу автівку, що була запаркована біля дороги. До того ж виявилось, що водій машини сам посприяв тому, що його автівка стала легкою здобиччю для грабіжника — він забув закрити багажник.

Грабіжник схопив барсетку з ключами, грошима та документами, і втік з місця злочину. Затримали його вже в Харкові. За цей злочин йому загрожує до трьох років у буцегарні.

Нагадуємо, що на минулому тижні у Києві зловмисники вчинили зухвале пограбування інкасаторського фургону та забрали понад мільйон гривень у той час, як інкасатори були в приміщенні банку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.uа, херсонський послідовник Зайцевої на повній швидкості протаранив зупинку

Також Знай.uа писав про те, що на території дитсадка Харківщини знайшли тіла батька і дочки. Тіло загиблих були знайдені сьогодні вдень у селі Вербівка Балаклійського району Харківської області. Покійними виявилися місцеві жителі, батько і дочка.