У Харкові на вихідних 67-річна місцева мешканка вдарила ножем власного онука, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на Головне управління Національної поліції в Харківській області.

Як повідомляється, пенсіонерка посварилась з 28-річним онуком та завдала йому трьох ударів ножем в живіт. Молодик наразі знаходиться у лікарні.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 та частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу. Пенсіонерці вже оголошено підозру у скоєнні кримінального злочину. Наразі вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу.

Нагадуємо, що нещодавно отримав вирок суду чоловік, який напідпитку влаштував різанину із своїми друзями по чарці.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав, що харківські правоохоронці знешкодили угрупування квартирних крадіїв, які накрали на загальну суму майже півмільйона гривень.

Також “Знай.uа” розповідав про те, що в Чугуєві затримали злодюжку, який пограбував квартиру сусідки, прикриваючись благородними мотивами.