Куп’янський районни суд Харківської області визнав 41-річного місцевого мешканця винним у нарузі над пасербицею та присудив йому 5 років за гратами, повідомляє портал “057.ua” з посиланням на прокуратуру в Харківській області.

суд
суд

Повідомляється, що восени минулого року чоловік знав про те, що донька його коханки страждає на психічні розлади, але напідпитку завів її до сараю, де вчинив наругу. Припинила злочинні дії матір дівчинки.

Наразі вирок суду не набрав чинності, оскільки триває час, передбачений для апеляційного оскарження.

Нагадуємо, що нещодавно у Харкові поліцейська автівка на пішохідному переході збила двох людей, в тому числі — дитину. Поліцейського, що керував машиною, тимчасово відсторонено від патрулювання вулиць.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, молода сімейна пара приручила пуму і тепер щасливо живе з нею у своїй крихітній квартирі-студії. Росіянин Олександр Дмитрієв разом із дружиною вирішили завести домашнього улюбленця.

Також Знай.uа писав про те, що офісний пес з телефонною трубкою перетворився на новий мем.