В одному з гуртожитків Куп’янська Харківської області між двома мешканцями стався конфлікт, який переріс у різанину, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на Головне управління Національної поліції Харківської області.

Як повідомляється, біля дверей однієї з кімнат гуртожитку 45-річний чоловік напідпитку щось не поділив з 17-річним підлітком, що жив по сусідству. З’ясування стосунків переросло в різанину — чоловік вдарив хлопця кухонним ножем.

суд
суд

Наразі молодик перебуває у міській лікарні. А чоловік опиниться на лаві підсудних — йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що нещодавно у Дніпрі різаниною завершився конфлікт між перехожим та продавцем кавунів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв про те, що експедитора одного з харківських супермаркетів звинуватили в спробі вкрасти упаковку цукерок.

Також “Знай.uа” розповідав про те, що у Харкові затримали працівницю аптеки, яка продавала наркотичні препарати без рецепта лікаря.