Сьогодні вночі сталось займання на заводі з виробництва войлоку в селі Руська Лозова Дергачівського району Харківської області, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, рятувальники отримали виклик о 00:57. З’ясувалось, що горіли мішки з тканиною, готовою продукцією та виробниче обладнання, які знаходились в будівлі, де безпосередньо відбувалось виробництво войлоку. Усього від вогню постраждало 500 квадратних метрів площини.

Також рятувальникам вдалось ліквідувати загрозу розповсюдження вогню на інші будівлі заводу. Наразі з’ясовують причину виникнення пожежі.

Нагадуємо, що раніше у Харкові пожежно-рятувальні служби провели навчання, під час яких тренувались ліквідовувати пожежу в торгівельно-розважальному центрі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.

Також портал "Знай.uа" писав, що неподалік від Софійської площі почалася пожежа.