Мер Харкова Генадій Кернес, програвши вибори до Верховної Ради, раптом заговорив українською мовою, повідомляє twitter-сторінка “Львівський метрополітен”.

Це сталось під час чергового засідання в рамках сесії Харківської міської ради. В соцмережах пишуть, що “Не здивуються, якщо завтра він встане з візка та побіжить валити пам’ятник Жукову”.

У коментарях припускають, що Кернес намагається маскуватись для того, щоб довше просидіти у кріслі мера Харкова. Інші коментатори натякають на те, що набрав чинності закон про мову.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно під час засідання Харківської міськради Кернес вдався до публічної образи в бік лідера партіі “рух нових сил” Михеїла Саакашвілі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережу потрапило відео, як Геннадій Кернес "відчитує" чиновників. Особливо слів він не добирав, що для нього вже, до речі, далеко не вперше.

Також Знай.ua писав про те, що весна приходить в Україну не тільки з теплими днями, але і різкими загостреннями психічного стану вітчизняних політиків.