Одіозний мер Харкова Геннадій Кернес оскандалився висловлюванням у бік екс-губернатора Одещини Михайла Саакашвілі - публічна образа пролунала в ході пленарного засідання міської ради.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Про це повідомляють місцеві ЗМІ та публікують відео скандалу.

Так, під час проведення харківської міськради депутат Ігор Черняк від партії "Рух нових сил" Саакашвілі звинуватив міськраду у незаконних на його думку закупівлях. Кернес відреагував не на справу про корупцію і почав ображати депутата, а також самого лідера політичної сили Михайла Саакашвілі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Питання, яке озвучив депутат, важливе. Пан Черняк може звернутися до правоохоронних органів і вам дадуть відповідь. Мені задають питання, як це відбувається у Харкові – ми робимо багато чого хорошого, красивого, а Черняк каже, що ми "тупі". Я наслухався вашої передвиборчої агітації з вашим патроном Саакашвілі, який не тільки некультурна людина, а і дурковата трохи. Я перевірю вашу інформацію, щоб ми виявили, де дешевле, а де – нет, і я вам відповім. Ну Саакашвілі ви передайте" – заявив Кернес.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Також Кернес просив передати його слова Саакашвілі.

Нагадаємо, 27 лютого активісти завітали до міськради у місті Харкові та вимагали виконання рішення суду, на що мер Геннадій Кернес відповів образами.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережу потрапило відео, як Геннадій Кернес "відчитує" чиновників. Особливо слів він не добирав, що для нього вже, до речі, далеко не вперше:

"Су*ий пес вже не в моді, тепер Допа "кнопки" на нуль множить. Чітко і зрозуміло сказав, що крутив він всіх харків'ян, але вже за 8 грн - тарифи на проїзд знижувати не буде. А для всіх незадоволених у нього є ще запас нових перлів. Дивимося, насолоджуємося", - йдеться в коментарі до ролику.

Також Знай.ua писав про те, що весна приходить в Україну не тільки з теплими днями, але і різкими загостреннями психічного стану вітчизняних політиків.