Мер Харкова Геннадій Кернес зробив спробу виправдати нищівну поразку у парламентських виборах, якої зазнала політична сила мера "Довіряй справам".

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Градоначальник Харкова заявив, що кандидати від партії "Слуга народу" та їхні опоненти на парламентських виборах змагалися в нерівних умовах.

Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради.

"Сталося те, що у всіх округах Харкова, крім одного, виграли представники команди "Зе". Якщо взяти приклад в Україні В'ячеслава Богуслава, то президент "Мотор Січ" програв весільному фотографу. Герой України, промисловець, виробничник. І таких прикладів багато. Інше питання, що побачимо у подальшому. У всякому разі, я впевнений, що вони повинні розуміти, навіщо їх обирали у законодавчий орган", - заявив Кернес.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Мер вважає, що кандидати партії "Слуга народу" та їхні опоненти змагалися в нерівних умовах. У перших від початку був політичний бренд і підтримка близько 40% виборців.

"Люди підтримали президента у його зверненнях, що йому потрібно зібрати команду однодумців", - відзначив Кернес.

Градоначальник анонсував, що зустрінеться з новообраними народними депутатами України від Харкова і обговорить з ними майбутню спільну роботу.

"Я впевнений, що зустрінуся з народними депутатами, буду з ними спілкуватися, знаходити точки дотику. Писати депутатський запит вміють всі, а щоб зробити конкретні справи для людей - потрібен час. Для цього потрібна така зустріч", - резюмував Кернес.

Нагадаємо, 27 лютого активісти завітали до міськради у місті Харкові та вимагали виконання рішення суду, на що мер Геннадій Кернес відповів образами.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережу потрапило відео, як Геннадій Кернес "відчитує" чиновників.

Також Знай.ua писав про те, що весна приходить в Україну не тільки з теплими днями, але і різкими загостреннями психічного стану вітчизняних політиків.